Släktingar till Julie?

Jag satt och letade på nätet efter bilder på Julies (Uxa’s) föräldrar. Hon köptes in från Tjeckien när hon var valp. Jag hittade äntligen en bild på hennes mamma, Gina Yesa Dog. Döm om min förvåning, hon är vit! Med en rödbrun fläck över högra ögat. Jättefin tik!

Jag köpte ju Julie i midsomras 2012. Det fanns inga bilder på hennes föräldrar, men stamtavlan är ju komplett. Nyfiken som jag är ville jag ju se föräldrarnas utseende! Så jag letade. Först hittade jag hennes pappa, BY CH Cbl Diamond Syba Master Of Shadows. Han är svart med en liten vit fläck på bröstet. Sen hittade jag till slut en bild på mamman, Gina Yesa Dog.

Googlade vidare på Yesa Dog bilder. Då hittade jag bilddokumentation från kenneln på en sajt. Jag hittade bilder på henne och flera bilder från trädgården de håller till i. Buntvis med otroligt välmående chihuahuor.

Jag hittade dessutom bilder till stamtavlan jag håller på att göra till Julie. Tre generationer till bakåt på mors sidan och två på fars sidan. Fantastiskt roligt att se så många fina hundar i hennes linje!

Vi får se om jag får ihop nåt tjusigt dokument jag kan sätta in här

Lämna ett svar