Februari 2013

Detta inlägg trodde jag häromkvällen att jag skrev i min blogg… ICKE! Då hade jag lyckats skriva i den gamla bloggen…som inte finns längre…hmmm. Men jag ville iallafall lägga in dem här, på den Rätta bloggen.

”Ja då är det dags för skärpning med bloggandet.

Idag har lilla Julie varit i Gyllbergen med brorsans hela familj och sprungit i skidspåren, hunden alltså, de andra hade skidor på.

När hon var ute med dem i det vackra vädret så var jag inne i Hagaaulan och repade inför Borlänges egen melodi-festival, 10-års jubileum. BUS, Borlänge musikskolas ungdomssymfoniker spelar och 6 stycken bidrag övas in. Det är ungdommar från städerna här ikring som skriver sina egna låtar och texter. Jag upphör aldrig glädjas över hur mycket bra musik de skriver! Några av lärarna på musikskolan har sedan arrangerat låtarna för orkestern. Det blir verkligen bra. Allt detta är ni välkomna att lyssna och se nästa lördag kl. 17.00 i Hagaskolans aula, Borlänge.

Nu råkade jag flippa in på riktiga Melodifestivalen och får se min f d sångelev Martin Redhe Nord dansa och sjunga ”bakom” tävlarna. Jag blir så glad över att se honom utstråla så mycket glädje och styrka.”

 

 

Lämna ett svar