Höst

IMG_0915Här står inläggen som spön i backen….

Nu har terminen börjat igen, med allt vad det innebär. Jag känner hur viktigt det är att komma in i den vanliga vardagslunken där jag vet någorlunda vad som händer. Schemat är lagt och jag hoppas att det håller. Förra hösten lade jag om det 6 gånger! Allt på grund av att inte skolorna blivit klara med sina scheman. Jag försöker att ha is i magen och vänta ut dem så gott jag kan. Tack och lov för SMS! Att inte vara beroende av att få tag i och prata med elever/föräldrar stup i kvarten, utan kunna skicka frågor och få svar rätt kvickt!

Jag har röjt av skrivbord både här hemma och på jobbet, lämnat in arbetsplaner osv. Nu kan jag sätta tänderna i allt som har med sång- och körelever att göra.

Kick-off med Forssaängkören är också avklarad. Lindans bystuga är verkligen trevlig att hålla till i. Vi har 11 nya tjejer i kören denna terminsstart. Gruppen lär känna varandra på ett avslappnat sätt under en sådan upptakt. Spännande att följa dem och se hur klangen förändras med nya förmågor. Många konserter är inplanerade, den första redan nu i oktober.

Lämna ett svar